Updating Grafana server

Posted on
Fri Sep 24, 2021 3:36 am
Stoutjesdijk offline
User avatar
Posts: 135
Joined: Dec 21, 2014
Location: The Netherlands

Updating Grafana server

Hello,

Can I update the grafana server binary myself, or would that break stuff? The currently installed version has a bug (for me at least) that the editing screen stays blank on Safari until the window is resized.

Thanks!
Mark

Best regards,

Mark

Trying to tie it all together...
| Indigo | Plex | NAD M33 | Unifi | LG WebOS | Tado | Sonos | SolarEdge | HUE |

Posted on
Sun Jun 05, 2022 9:36 am
vtmikel offline
Posts: 646
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Updating Grafana server

I will work on instructions on how to do this. I'm also posting a new version now with the latest Grafana.

Easiest though, would be to host Grafana outside of the plugin with Docker. I support this configuration, the Grafana server will not start from the plugin.

Posted on
Sat Jun 25, 2022 9:18 am
vtmikel offline
Posts: 646
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Updating Grafana server

The best way to update the server on your own is to use HomeBrew and install Grafana that way. Then turn off the Grafana Server in the Indigo plugin.

I could give instructions on how to hack the plugin and replace the server binary, but after some thought I don't think I want to support this!

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron