Error message while loading plugin

Posted on
Sat Aug 01, 2020 8:21 pm
Job1 offline
Posts: 4
Joined: Aug 01, 2020

Error message while loading plugin

Anyone seen this before? Same error on two different macs. Also tried both versions of 7.4. Deleted every file and reinstalled multiple times.

2.png
2.png (180.74 KiB) Viewed 225 times


1.png
1.png (474.63 KiB) Viewed 225 times

Posted on
Sat Aug 01, 2020 8:23 pm
FlyingDiver offline
User avatar
Posts: 4307
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: Error message while loading plugin

Is this a new install of the plugin or was the old version previously working?

joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Posted on
Sat Aug 01, 2020 8:28 pm
Job1 offline
Posts: 4
Joined: Aug 01, 2020

Re: Error message while loading plugin

New install of both the software and plugin.

Posted on
Sat Aug 01, 2020 8:37 pm
FlyingDiver offline
User avatar
Posts: 4307
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: Error message while loading plugin

Job1 wrote:
New install of both the software and plugin.


OK, I'll look at the code tomorrow. I think there might be an assumption about a previous install that's not warranted.

joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Posted on
Sun Aug 02, 2020 12:06 pm
FlyingDiver offline
User avatar
Posts: 4307
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: Error message while loading plugin


joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Posted on
Sun Aug 02, 2020 12:31 pm
Job1 offline
Posts: 4
Joined: Aug 01, 2020

Re: Error message while loading plugin

It loads without errors now. But the configure screen is still missing all the connection info.

Posted on
Sun Aug 02, 2020 12:35 pm
FlyingDiver offline
User avatar
Posts: 4307
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: Error message while loading plugin

Job1 wrote:
It loads without errors now. But the configure screen is still missing all the connection info.


It's no longer in the plugin config dialog. You need to create a gateway device.

joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Posted on
Sun Aug 02, 2020 12:45 pm
Job1 offline
Posts: 4
Joined: Aug 01, 2020

Re: Error message while loading plugin

Sweet, thanks for your help!

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron