LED ON issue

Posted on
Sun Jul 19, 2020 11:19 am
Korey offline
User avatar
Posts: 618
Joined: Jun 04, 2008
Location: Henderson, NV

LED ON issue

Hi Karl,

I picked up a couple of the new Unifi AP6 Lite AP's on the early access site, and the LEDs are quite bright, so I wanted to use the plugin to toggle them off at night / on in the morning.

The plugin will turn the LED's OFF as it should.

Getting this error trying to turn the LED's ON from the plugin:

Code: Select all
uniFiAP Error                    Connection error: >>192.168.0.252<<
{"meta":{"rc":"error","msg":"api.err.NotFound"},"data":[]}


Controller version 5.14.15

Code: Select all
Starting plugin "uniFiAP 7.31.262" (pid 44211)
   uniFiAP                         initializing    ...
   uniFiAP                         path To files:          =================
   uniFiAP                         indigo                  /Library/Application Support/Perceptive Automation/
   uniFiAP                         installFolder           /Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7.4/
   uniFiAP                         plugin.py               /Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7.4/Plugins/uniFiAP.indigoPlugin/Contents/Server Plugin/
   uniFiAP                         Plugin params           /Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7.4/Preferences/Plugins/com.karlwachs.uniFiAP/
   uniFiAP Warning                 logger  enabled for     WARNING        ==> TEST ONLY
   uniFiAP Error                   logger  enabled for     ERROR          ==> TEST ONLY
   uniFiAP Critical Error          logger  enabled for     CRITICAL       ==> TEST ONLY
   uniFiAP                         check                   /Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7.4/Logs/com.karlwachs.uniFiAP/plugin.log  <<<<    for detailed logging
   uniFiAP                         Plugin short Name       UniFi
   uniFiAP                         my PID                  44211
   uniFiAP                         set params for indigo V 7.4
   Started plugin "uniFiAP 7.31.262"
   uniFiAP                         testing if variable enableTimeTracking_UniFi is == on/off/print-option to enable/end/print time tracking of all functions and methods (option:'',calls,cumtime,pcalls,time)
   uniFiAP                         myLogSet setting parameters -- logFileActive= indigo; logFile= /Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7.4/Logs/com.karlwachs.uniFiAP/plugin.log;  debugLevel= []
   uniFiAP                          start   runConcurrentThread, initializing loop settings and threads ..
   uniFiAP                         initialized ... looping
   Action Group                       test Unifi LED OFF
   Action Group                       test Unifi LED ON
   uniFiAP Error                    Connection error: >>192.168.0.252<<
{"meta":{"rc":"error","msg":"api.err.NotFound"},"data":[]}


Thanks!

--
Korey

Posted on
Mon Jul 20, 2020 4:51 am
kw123 offline
User avatar
Posts: 7134
Joined: May 12, 2013
Location: Dallas, TX

Re: LED ON issue

could you switch on debug " connection to unifi device" and run commands again?

then send me the plugin.log file output

Karl

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron