Factory Reset

Posted on
Sun Aug 11, 2019 12:33 pm
rapamatic offline
Posts: 238
Joined: Aug 03, 2015
Location: Glencoe, IL

Factory Reset

Somehow my password seems to have gotten borked. I see a reset button the board, but I can't figure out how to do a factory reset. Anyone have any idea how to do that?

Thanks!

Posted on
Sun Aug 11, 2019 12:38 pm
rapamatic offline
Posts: 238
Joined: Aug 03, 2015
Location: Glencoe, IL

Re: Factory Reset

Well, I figured out the password issue - I had used a 9 character password, and it had silently only saved the first 8 characters... So I tried the first 8 characters of my password and that worked...

Hopefully this helps someone else with a future issue, and I'd still be curious about the ability to do a factory reset, but less important now!

Posted on
Tue Aug 13, 2019 2:13 pm
TwitchCaptain offline
User avatar
Posts: 91
Joined: Dec 13, 2016
Location: San Francisco

Re: Factory Reset

I really haven't a clue how to factory reset the thing.... :x

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron