pulse commands

Posted on
Wed Feb 06, 2019 9:09 pm
agame offline
Posts: 257
Joined: Jul 13, 2017
Location: Melbourne, Australia

pulse commands

very handy plugin (and nifty board).

I'm slightly confused by the action ' reset pulse count'....what is this actually doing? I'm not finding a pulse count

Also, am I right that you haven't exposed setting the pulse-duration through the plugin (would need to be done manually in the device webpage).

cheers.

Posted on
Thu Feb 07, 2019 1:42 am
DomoPat offline
User avatar
Posts: 192
Joined: Jul 17, 2010
Location: Toulouse, France

Re: pulse commands

Each relay has a state with the 'pulse count' value and the date to the last pulse. It is updated and counts only the pulses when they are executed through the plugin, not those executed through the device web page.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests