Insteon 2450 I/O Linc won't install

Posted on
Sun Sep 16, 2018 5:27 am
richardall offline
Posts: 45
Joined: Aug 04, 2005

Insteon 2450 I/O Linc won't install

I have a new unit that I want to install on my garage door. I purchased the Garage Door & Status kit from Smarthome.

When I try to connect, it finds the address and begins linking. When it gets to the last step, adding the address to the database, the system sits and spins for a few minutes until it gives up and fails.

Please see the attachments for the screenshots of the problem.

I've reset the system, reset the 2413U, and factory reset the 2450. Nothing helped.

Any help is appreciated.
Attachments
Screen Shot 2018-09-16 at 7.16.52 AM.png
Screen Shot 2018-09-16 at 7.16.52 AM.png (114.09 KiB) Viewed 160 times
Screen Shot 2018-09-16 at 7.18.16 AM.png
Screen Shot 2018-09-16 at 7.18.16 AM.png (103.25 KiB) Viewed 160 times

Posted on
Sun Sep 16, 2018 11:17 am
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 14737
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Insteon 2450 I/O Linc won't install

Try it again, and this time copy/paste the text from the Event Log window from the attempt. Hopefully it'll give us some indication of what's going on.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Sun Sep 16, 2018 4:11 pm
richardall offline
Posts: 45
Joined: Aug 04, 2005

Re: Insteon 2450 I/O Linc won't install

I can't believe this. I tried over a dozen different times last night and couldn't get this working. I launch the event log window and everything works without a hitch.

Thank you for the support.

No to see if I can get IFTTT or another location-based service to open the garage door as I turn onto the street.

Thanks again.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest