Ye Old “Application isn’t running” Error

Posted on
Fri Jul 20, 2018 8:10 pm
ckeyes888 offline
Posts: 2023
Joined: Nov 26, 2009
Location: Kalispell, MT

Ye Old “Application isn’t running” Error

Just started getting the “Indigoserver got an error: Application isn’t running” error when executing an external
AS that calls the Indigo server. It’s triggered from an app I use to display CID info on incoming calls.
It’s the first time I’ve seen this error when running a script accessing Indigo on the same machine.

Accessing other apps using AS is working fine, it’s just the Indigoserver throwing the error.
Attached, I ran another script that should show what apps are seen to be running.

Maybe something to try to fix?

Thanks,

Carl
Attachments
A99278E5-0C9C-4549-8022-C3B8DDC6A9B3.jpeg
A99278E5-0C9C-4549-8022-C3B8DDC6A9B3.jpeg (173.82 KiB) Viewed 309 times

Posted on
Sat Jul 21, 2018 8:53 am
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 14520
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Ye Old “Application isn’t running” Error

Large topic on the issue. Bottom line, it's an OS bug(s) which we can't workaround and is a contributing factor to us deprecating AppleScript soon.

No idea what your script does, but you may be able to use the RESTful API or the Indigo basic applescript control script.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Sat Jul 21, 2018 2:33 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 18505
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Ye Old “Application isn’t running” Error


Image

Posted on
Sat Jul 21, 2018 6:37 pm
ckeyes888 offline
Posts: 2023
Joined: Nov 26, 2009
Location: Kalispell, MT

Re: Ye Old “Application isn’t running” Error

matt (support) wrote:


Ran that in Terminal and the AS works fine now.
Thanks, interesting to see how long the fix lasts.

Carl

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests