PyCharm Problem?

Posted on
Sat Jul 18, 2020 7:02 pm
dclonts offline
Posts: 49
Joined: Nov 05, 2006

Re: PyCharm Problem?

OK, so I've got it to connect but then in pycharm get:

tarting debug server at port 5678
Use the following code to connect to the debugger:
import pydevd_pycharm
pydevd_pycharm.settrace('localhost', port=5678, stdoutToServer=True, stderrToServer=True, suspend=False)
Waiting for process connection...
Connected to pydev debugger (build 201.8538.36)
Expected: /Applications/PyCharm.app/Contents/debug-eggs/pydevd-pycharm.egg/pydevd_attach_to_process/attach_x86_64.dylib to exist.

David Clonts

Posted on
Wed Jul 22, 2020 1:19 pm
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 16902
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: PyCharm Problem?

Still working for me here, and I just updated to the latest. Are you sure you're installing it directly and not via their toolbox? That installs into a non-standard location.
Code: Select all
Expected: /Applications/PyCharm.app/Contents/debug-eggs/pydevd-pycharm.egg/pydevd_attach_to_process/attach_x86_64.dylib to exist.


I get that every time and it still works so I'm not sure what it means.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Thu Jul 23, 2020 8:40 am
dclonts offline
Posts: 49
Joined: Nov 05, 2006

Re: PyCharm Problem?

id10T error.

it was running all along. just did not try to add a device so it would hit a breakpoint!

David Clonts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron