Stopping logs

Posted on
Sat Mar 28, 2020 8:21 am
aderrington offline
Posts: 116
Joined: Feb 03, 2015

Stopping logs

Hi,
Is there a way to stop the following log entries?
Code: Select all
Image Downloader and SecuritySpy Helper fetching image: http://xxxxxxxxxxxxxxx etc...


Personally i use it in a schedule every 5 seconds, so to see it in the logs is a little annoying....

Thanks
Andrew

Posted on
Sat Mar 28, 2020 9:14 am
vtmikel offline
Posts: 484
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Stopping logs

Sure I can add. Out of curiosity are you doing that to embed into a control page?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Posted on
Sat Mar 28, 2020 1:51 pm
vtmikel offline
Posts: 484
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Stopping logs

I've posted a version on Github that will add an option to the action to suppress the logs.

Posted on
Sun Mar 29, 2020 4:35 pm
aderrington offline
Posts: 116
Joined: Feb 03, 2015

Re: Stopping logs

Thanks for that, I'll check it out tomorrow.

Yeah i'm querying my NVR for the image, Saving it to the mac and then several tablets retrieve the image every 4 seconds. I didn't want to tax the NVR to much so thought this was a better way.

Cheers!!

Posted on
Mon Mar 30, 2020 3:56 am
aderrington offline
Posts: 116
Joined: Feb 03, 2015

Re: Stopping logs

Thanks for the additional check box, Unfortunately it got rid of the original message but replaced it with the following:
Code: Select all
Image Downloader and SecuritySpy Helper fetched image: xxxxxxxx  etc


Is there anything you can do to eliminate all but error messages from the log?

Thanks in advance!
Andrew

Posted on
Tue Mar 31, 2020 11:06 am
vtmikel offline
Posts: 484
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Stopping logs

I added the option in the Action Settings configuration to surpress the logs. Did you check the box? The default is not to suppress.

Posted on
Wed Apr 01, 2020 7:25 am
aderrington offline
Posts: 116
Joined: Feb 03, 2015

Re: Stopping logs

Hi,

Yeah i did, It changed the logs from "fetching image" to "fetched Image" Although i think that was just in the update as when I check the box or uncheck the box it does the same thing and the logs remain. :(

Thank you for your help with this one!
Andrew

Posted on
Wed Apr 01, 2020 10:04 am
vtmikel offline
Posts: 484
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Stopping logs

Ok I think I discovered where I made an error. Try v1.6.3.

Posted on
Tue Apr 07, 2020 12:17 pm
aderrington offline
Posts: 116
Joined: Feb 03, 2015

Re: Stopping logs

Thank you for the fix! - Sorry it took so long to reply.

Works great now! Thank you for the very quick fix!

Great plugin!

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron