Devices disappeared

Posted on
Mon Jul 22, 2019 6:28 pm
mikejandreau offline
Posts: 54
Joined: Jul 07, 2016

Devices disappeared

Earlier today I had to change my wireless password for unrelated reasons.

I’ve got al my Alexa devices back online along with my computer, but the Hue Bridge isn’t publishing any devices to Alexa anymore.

In the Alexa app, I only see one device that I added directly to the app.
In Indigo, if I refresh the plugin, it shows devices published. It also shows the right number of devices if I edit one of the Hue devices and save it. It shows X devices published. (I have a number of Hues because it used to be limited to 27 devices).

Not sure what to look at or try. I’ve so far republished the devices and restarted Indigo, but still don’t get Alexa to see any of my devices that previously showed up.

Any pointers on what to try?

Posted on
Tue Jul 23, 2019 3:19 am
autolog offline
Posts: 3243
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Devices disappeared

Not sure why that would be. :?

You don't say in your post whether you have asked Alexa to "Discover devices" and if so how does she respond?

Posted on
Tue Jul 23, 2019 4:16 am
mikejandreau offline
Posts: 54
Joined: Jul 07, 2016

Re: Devices disappeared

All four of my Hues show as “Discovery:On” in Indigo.

When I tell Alexa to discover devices, she reports back that she’s unable to find any new smart home devices.

Posted on
Tue Jul 23, 2019 4:30 am
mikejandreau offline
Posts: 54
Joined: Jul 07, 2016

Re: Devices disappeared

Seems to have fixed itself. I’ll test the rest of my devices later today, but the one I just tested is responding now.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest