Is it possible to display a web site on a control page

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:37 pm
norcoscia offline
User avatar
Posts: 859
Joined: Sep 09, 2015

Re: Is it possible to display a web site on a control page

So Jay - I'm out of luck or can I do something with a script?

_______
Norm

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:40 pm
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 15807
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Is it possible to display a web site on a control page

norcoscia wrote:
I'm trying to display some info from my sense monitor on a control page - I'm not clear on how to do this within indigo using python .


No clue. If they have an API (as the home assistant YAML definition above sorta implies) then someone could build a plugin (or perhaps scripts) for it.

If (as howartp was trying to get at) there is a URL that points directly to the image you pasted in above (not the entire web page, but just the image), then you could use the refreshing image URL control page type to display that image. However, I'm gonna guess that probably won't work.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:43 pm
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 15807
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Is it possible to display a web site on a control page

This page on their website seems to imply that they don't have a public API. It's possible that someone reverse engineered it and that's how Home Assistant is using it.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:48 pm
norcoscia offline
User avatar
Posts: 859
Joined: Sep 09, 2015

Re: Is it possible to display a web site on a control page

I posted a question on their site and in response they pointed me to this page - no clue on what I could possibly do with indigo?

https://www.home-assistant.io/components/sensor.sense/

_______
Norm

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:50 pm
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 15807
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Is it possible to display a web site on a control page

No, that's for Home Assistant, not Indigo.

There is a Python library that talks to it though that could probably be used in scripts or a plugin.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Tue Jul 03, 2018 2:59 pm
Colorado4Wheeler offline
User avatar
Posts: 2794
Joined: Jul 20, 2009
Location: Colorado

Re: Is it possible to display a web site on a control page

Love the EB! Very nice.

My Modest Contributions to Indigo:

HomeKit Bridge | Device Extensions | Security Manager | LCD Creator | Room-O-Matic | Smart Dimmer | Scene Toggle | Powermiser | Homebridge Buddy

Check Them Out Here

Posted on
Tue Jul 03, 2018 3:44 pm
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5063
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Is it possible to display a web site on a control page

Very nice EB. Those look like Mike Lavalee flames!

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Posted on
Tue Jul 03, 2018 4:06 pm
norcoscia offline
User avatar
Posts: 859
Joined: Sep 09, 2015

Re: Is it possible to display a web site on a control page

Thanks guys - did you notice the horse heads in the flames?

_______
Norm

Posted on
Tue Jul 03, 2018 4:09 pm
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5063
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Is it possible to display a web site on a control page

Now I do!

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Posted on
Wed Jul 04, 2018 2:49 am
howartp offline
Posts: 3724
Joined: Jan 09, 2014
Location: West Yorkshire, UK

Re: Is it possible to display a web site on a control page

jay (support) wrote:
No, that's for Home Assistant, not Indigo.

There is a Python library that talks to it though that could probably be used in scripts or a plugin.

There you go Norm, get writing a plugin :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Posted on
Wed Jul 04, 2018 6:34 am
norcoscia offline
User avatar
Posts: 859
Joined: Sep 09, 2015

Re: Is it possible to display a web site on a control page

If only I could :cry:

_______
Norm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron