Issue with Image

Posted on
Wed Aug 08, 2018 3:21 pm
petematheson offline
Posts: 686
Joined: Sep 14, 2014
Location: Southampton, UK

Issue with Image

I'm pretty sure I'm missing something obvious here with a device image on my control pages.

Using the Honeywell Plugin, I want an Image to tell me if my heating is switched On or Off. No matter what image I use, it always uses the 'On' image, even though the heating is switched off.

I'm using systemMode from the Honeywell Evohome plugin, and currently the systemMode value shows as 'HeatingOff'

I've tried using an image with +HeatingOff on the end and still no change.

Image attached shows what an off/closed device should look like (Garage Door) as well as the text value for SystemMode and the button showing as On for heating.
Attachments
Screen Shot 2018-08-08 at 22.20.54.png
Screen Shot 2018-08-08 at 22.20.54.png (29.8 KiB) Viewed 205 times

Posted on
Wed Aug 08, 2018 4:20 pm
howartp offline
Posts: 3291
Joined: Jan 09, 2014
Location: West Yorkshire, UK

Re: Issue with Image

Off top of my head...

image+.png
image+HeatingOn.png
image+HeatingOff.png

Where image is whatever it’s called.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Posted on
Thu Aug 09, 2018 7:56 am
petematheson offline
Posts: 686
Joined: Sep 14, 2014
Location: Southampton, UK

Re: Issue with Image

So I have the images below (as I use it for multiple devices)

Device1.png
Device1+Auto.png
Device1+closed.png
Device1+HeatingOff.png
Device1+HeatingOn.png
Device1+on.png
Device1+open.png

I'm still seeing the 'On' image, when the heating is definitely 'HeatingOff'.

Posted on
Thu Aug 09, 2018 10:00 am
autolog offline
Posts: 2319
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex

Re: Issue with Image

You are missing a Device1+.png image as suggested in Peter's post. :wink:

Posted on
Thu Aug 09, 2018 11:02 am
RogueProeliator offline
User avatar
Posts: 1976
Joined: Nov 13, 2012
Location: Baton Rouge, LA

Re: Issue with Image

Device1.png
Device1+Auto.png
Device1+closed.png
Device1+HeatingOff.png
Device1+HeatingOn.png
Device1+on.png
Device1+open.png

To expand on what @autolog said -- you want to rename Device1.png (not needed) to Device1+.png (required) and the Device1+.png is what should be selected in the Control Page Editor.

Posted on
Thu Aug 09, 2018 2:22 pm
petematheson offline
Posts: 686
Joined: Sep 14, 2014
Location: Southampton, UK

Re: Issue with Image

Bingo, knew it was something simple. Thanks all :)

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest