"device is disabled" accessing via reflector after 7.4.1

Posted on
Mon Apr 06, 2020 12:49 pm
nathanw offline
Posts: 110
Joined: Sep 05, 2011
Location: Boston, MA

"device is disabled" accessing via reflector after 7.4.1

I just updated my Indigo server from 7.3 to 7.4.1. I noticed that DomoPad works fine when accessing the server directly ("Home" mode), but when I set to "Away" mode, I get some combination of "interface disabled", "plugin not installed" and "-- device is disabled --" for all of my devices. This seems different from the usual connectivity problems, since it's not complaining about not being able to talk to the server, and I can see the correct list of devices.

Now, since I'm staying at home almost all the time, this isn't a critical issue, but it does seem like something isn't right.

Thoughts, or next steps to debugging?

Posted on
Mon Apr 06, 2020 1:10 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 20569
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: "device is disabled" accessing via reflector after 7.4.1

Sounds like you still have another version of Indigo running (on a different Mac) that your reflector is activated on. Once you shut that down and restart your main Indigo Server the reflector will hopefully connect to the correct server.

Image

Posted on
Tue Apr 07, 2020 7:43 am
nathanw offline
Posts: 110
Joined: Sep 05, 2011
Location: Boston, MA

Re: "device is disabled" accessing via reflector after 7.4.1

Ooh, good call. I had, in fact, broken out an old Mac that had previously been my Indigo server, and hadn't noticed that it was starting that in the background.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests