Botvac Connected with Neato Plugin

Posted on
Thu Apr 09, 2020 7:05 pm
kmarkley offline
Posts: 145
Joined: Nov 15, 2016

Re: Botvac Connected with Neato Plugin

Glad to hear it. Update pushed to the plugin store.

Posted on
Sat Apr 25, 2020 7:20 am
shapa offline
Posts: 391
Joined: Sep 08, 2014
Location: Swindon

Re: Botvac Connected with Neato Plugin

Two D7s, works fine with plugin.

Thanks a lot!

Posted on
Fri May 08, 2020 8:37 am
shapa offline
Posts: 391
Joined: Sep 08, 2014
Location: Swindon

Re: Botvac Connected with Neato Plugin

Noticed that the plugin is stopped to work.
Had to restart it manually. Looks like it is hanging for some reason. Enabled debug, will continue to monitor.

(" Error process (pid 8866) failed to quit after polite request -- forcing it to quit now")

Posted on
Fri May 08, 2020 3:39 pm
kmarkley offline
Posts: 145
Joined: Nov 15, 2016

Re: Botvac Connected with Neato Plugin

I've had occasional issues with the plugin failing to tell if it has a valid connection to neato's servers (as mentioned in the plugin description). The third-party library I'm using to access the API doesn't seem to expose the source of the problem so I haven't figured out how to identify or rectify the situation automatically. When this happens I usually have to edit and re-save the robot's indigo device.

I have not seen an issue with the plugin hanging and failing to quit after a polite request. It almost sounds like a network issue but I can't be sure. Please let me know if you find any more clues.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest