Several modules are not added

Posted on
Sat Nov 28, 2020 8:48 am
racarter offline
User avatar
Posts: 284
Joined: Jun 18, 2016
Location: North Yorkshire, UK

Re: Several modules are not added

The latest version of the plugin uses the MAC number of the module for third party stations so yes, you would have to delete the third party devices and allow the plugin to recreate.

In the case of your 'guest station', if the owner uploads the station data to the Netatmo weather map you should be able to add it as a favourite and have it processed in the same way as others.

Posted on
Sat Nov 28, 2020 9:00 am
davinci offline
Posts: 334
Joined: Feb 14, 2015

Re: Several modules are not added

No, sorry the same issue again.
They are still labeled as WS-0 etc. and the labels are wrong.

The script fails when having guest stations. When I remove it, it works.

Posted on
Sat Nov 28, 2020 9:23 am
racarter offline
User avatar
Posts: 284
Joined: Jun 18, 2016
Location: North Yorkshire, UK

Re: Several modules are not added

Your OWN station will be labelled WS. I have left it like this for backward compatibility for all other users.

Third party stations use their MAC numbers.

Posted on
Wed Dec 02, 2020 6:38 am
davinci offline
Posts: 334
Joined: Feb 14, 2015

Re: Several modules are not added

Just wanted to add this: the plugin does not work with shared houses, it only works with third party stations when they are added over Netatmo weathermap. So internal sensor can't be shared with this plugin.

In my case that is not an issue:
Thanks for adding support for the rain and wind sensor for third party sensors.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest