Cannot add lock device to Indigo

Posted on
Fri Mar 15, 2019 9:58 am
justlen offline
Posts: 50
Joined: May 05, 2005

Cannot add lock device to Indigo

Hello;

I am attempting to setup v1.0.16 of the August Plugin with a SmartLock Pro and Connect (not ZWave). I am able to authenticate with the server fine, but when attempting to add a device to Indigo it is not allowing me to select the installed lock.

Screenshot 2019-03-15 08.35.41.png
Screenshot 2019-03-15 08.35.41.png (96.03 KiB) Viewed 164 times

Screenshot 2019-03-15 08.36.41.png
Screenshot 2019-03-15 08.36.41.png (95.89 KiB) Viewed 164 times

Posted on
Fri Mar 15, 2019 10:48 am
lanbrown offline
Posts: 979
Joined: Sep 26, 2017

Re: Cannot add lock device to Indigo


Posted on
Fri Mar 15, 2019 11:12 am
justlen offline
Posts: 50
Joined: May 05, 2005

Re: Cannot add lock device to Indigo

Yes.

It authenticates correctly, but does not see any devices.

August Home Debug startup called
August Home Debug Completed processing activity logs
August Home Debug Obtaining a list of doorbells...
August Home Debug Response HTTP Status Code: 200
August Home Debug Response HTTP Response Body: {}
August Home Debug started variable updates
August Home Debug finished variable updates
August Home Debug Starting concurrent tread

Posted on
Fri Mar 15, 2019 11:14 am
justlen offline
Posts: 50
Joined: May 05, 2005

Re: Cannot add lock device to Indigo

After about three reboots, it started seeing it.

Posted on
Sun Mar 17, 2019 8:26 am
vtmikel offline
Posts: 403
Joined: Aug 31, 2012
Location: Boston, MA

Re: Cannot add lock device to Indigo

Sorry for delay. You are all set? Not sure why the API from August would take a few attempts to find your lock, but once it's there, it should be stable.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest