Error in plugin at startup

Posted on
Sun Jan 01, 2017 10:58 am
Asconasny offline
Posts: 134
Joined: Jan 16, 2015

Error in plugin at startup

Hi
I get this when plugin starts.

Network Devices Error Error in plugin execution InitializeMain:
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 1, in <module>
File "plugin.py", line 55, in __init__
File "plugin.py", line 136, in _loadPluginPrefs
KeyError: key logLevel not found in dict

so it just quits

regards

Posted on
Sun Jan 01, 2017 2:20 pm
jheddings offline
User avatar
Posts: 101
Joined: Dec 01, 2013
Location: Denver, CO

Re: Error in plugin at startup

Hmmm... I hoped that the config screen would show before running __init__ (which was obviously a bad assumption). You should be able to get around this by going into the plugin configuration dialog and saving the default config. I'll also post a new version soon to try fixing the issue.

Posted on
Sun Jan 01, 2017 3:07 pm
jheddings offline
User avatar
Posts: 101
Joined: Dec 01, 2013
Location: Denver, CO

Re: Error in plugin at startup

I think I found the issue... I was able to reproduce the error and built a fix. I've posted a new version of the plugin in the forum. You can also download using the link below. Thanks for trying out the plugin and for the bug report.

https://github.com/jheddings/indigo-netdev/releases/download/v2.0.3/Network-Devices-2.0.3.zip

Posted on
Sun Jan 01, 2017 3:15 pm
Asconasny offline
Posts: 134
Joined: Jan 16, 2015

Re: Error in plugin at startup

Great!

Works now.
Thank you

Regards
Asconasny

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest