Line Breaks?

Posted on
Sun Aug 12, 2018 12:17 am
James offline
Posts: 13
Joined: Aug 16, 2011

Line Breaks?

Hello. Thank you for making this plugin!

Is there any way to send a line break in the message? I have tried \n and a few other codes for a newline character, but none seem to be working.

Posted on
Sat Oct 06, 2018 9:02 pm
jheddings offline
User avatar
Posts: 141
Joined: Dec 01, 2013
Location: Denver, CO

Re: Line Breaks?

This is a bit of an issue with the Indigo configuration dialog, more than the plugin... There is not a "multi-line text field" option to display. The good news is, there is a workaround:

You can put multiple lines in the box by pressing Option+Enter after your first line of text. It's kind of a pain since you can't see the full message, but you'll be able to use the arrow keys to go back up and edit the text.

Let me know if you have problems with this!

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest