Plotting a variable

Posted on
Thu Oct 17, 2019 9:35 am
Busta999 offline
User avatar
Posts: 704
Joined: Mar 30, 2016
Location: Wales UK

Re: Plotting a variable

OK, I'll run it now with the Plugin Restart every 4 hours and make sure that it is stable for a week or so - if it is then I'll turn up logging and turn off the Plugin Restart and see what does - should get a result within a couple of days.

The heating is just coming on fully now and kinda need the graphs right now to ensure everything is operating properly / as expected.

Posted on
Thu Oct 17, 2019 3:42 pm
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5900
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Plotting a variable

Busta999 wrote:
OK, I'll run it now with the Plugin Restart every 4 hours and make sure that it is stable for a week or so - if it is then I'll turn up logging and turn off the Plugin Restart and see what does - should get a result within a couple of days.

The heating is just coming on fully now and kinda need the graphs right now to ensure everything is operating properly / as expected.

Sounds good, thanks. Whenever you can, that would be great. It sounds like there's no rush.

Cheers,
Dave

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest