Error 11200

jltnol
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 15, 2013 11:11 pm

Error 11200

Post by jltnol »

So while I don't really send messages thru Twilio to Indigo often, this was working at some point, but now isn't. When I send a text message from my phone to my Twilio phone number, I get an error 11200 code, HTTP RETRIEVAL FAILURE on the Twilio website.. So just curious if this is something that has broken recently, or if I have something set up incorrectly with Indigo & Twilio.

Getting messages from Indigo thru Twilio continues to work perfectly... just not the other way 'round.


So I thought I had found the problem... I had switched the port in Indigo from 8176 to 8177, but have since switched it back, but am still getting the same error messages on the Twilio website....
User avatar
FlyingDiver
Posts: 7285
Joined: Sat Jun 07, 2014 10:36 am
Location: Southwest Florida, USA

Re: Error 11200

Post by FlyingDiver »

You need to go to the Twilio Dashboard and look at the Error there. It should show you the URL that failed. It's probably the webhook to notify Indigo that a new message has arrived. Did you set that up using the HTTP plugin? Or the IWS plugin? There's a couple ways to do it documented in the Wiki, so I'm not sure what you're using.
joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177
jltnol
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 15, 2013 11:11 pm

Re: Error 11200

Post by jltnol »

Aaaahhhhhh

Got it figured out.

My Get-Delete Twimlet has a Dynamic DNS coded into it, and for whatever reason, wasn't updating. I've added the Dynamic DNS Client to the start up items on my Indigo Server(although it seems it should run in the background). Now that Twilio has the right IP address thru the Dynamic DNS system, I'm good to go.

It's the little things.
Post Reply

Return to “Twilio”