HH's won't communicate with Indigo anymore

Posted on
Thu Dec 20, 2018 3:00 pm
DVDDave offline
Posts: 343
Joined: Feb 26, 2006
Location: San Jose, CA

Re: Bug Reports and Feature Requests

lanbrown wrote:
It wouldn't be a separate gateway. .

Yes, you're right; I misspoke. In any event, using the router to block access should work. Thanks.

Posted on
Thu Dec 20, 2018 4:48 pm
DVDDave offline
Posts: 343
Joined: Feb 26, 2006
Location: San Jose, CA

Re: Bug Reports and Feature Requests

DVDDave wrote:
In any event, using the router to block access should work..

Damn, another problem. When I completely block internet access for the hub, it now takes a long time (30-60 seconds) for the hub to issue commands to my equipment or report status. This is true no matter how it's used (app, remote or Indigo). I wonder if it tries to access the internet with every command and needs to time out before moving on.

Posted on
Fri Dec 21, 2018 11:20 pm
DVDDave offline
Posts: 343
Joined: Feb 26, 2006
Location: San Jose, CA

Re: Bug Reports and Feature Requests


Posted on
Wed Dec 26, 2018 11:08 am
FlyingDiver offline
Posts: 3436
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: HH's won't communicate with Indigo anymore

Looks like this is solved without me having to do anything. Which is a good thing. ;)

joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest