Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get an

Posted on
Sat Jun 15, 2019 5:28 am
jens offline
Posts: 265
Joined: May 03, 2015
Location: Sweden

Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get an

Image


Skickat från min iPhone med Tapatalk Pro

Posted on
Sat Jun 15, 2019 5:52 am
autolog offline
Posts: 3235
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

Looks like a unicode issue (or lack of) as you are naming your lights using names that are using umlauts.

The quick fix is to rename your lights without umlauts.

Alternatively, you can wait while I work on a fix (which maybe trial and error, we'll see) - I am looking at it now. :)

Posted on
Sat Jun 15, 2019 6:47 am
autolog offline
Posts: 3235
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

Actually, digging a bit deeper on this, it looks like it is when the plugin tries to create a list of Indigo variables that have a value of true or false.

I have tried to replicate this and can't as I don't seem to be able to create a variable name with an umlaut in it. :?

Do you have a variable names as such?

Posted on
Sat Jun 15, 2019 7:47 am
autolog offline
Posts: 3235
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

I have now managed to reproduce the error - now investigating fix. :)

Posted on
Sat Jun 15, 2019 10:27 am
jens offline
Posts: 265
Joined: May 03, 2015
Location: Sweden

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

Thanks, is not home so can’t check the things you said


Skickat från min iPhone med Tapatalk Pro

Posted on
Sat Jun 15, 2019 10:29 am
autolog offline
Posts: 3235
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

I have posted an updated version as a pre-Release to Github.

It is available here: Alexa-Hue Bridge - Version 3.0.32

Download, unzip and install.

Not sure if further fixes will be required?

Let me know how you get on (once you get home). :)

Posted on
Sat Jun 15, 2019 10:30 am
jens offline
Posts: 265
Joined: May 03, 2015
Location: Sweden

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

Thanks will do :)


Skickat från min iPhone med Tapatalk Pro

Posted on
Sun Jun 16, 2019 3:36 am
jens offline
Posts: 265
Joined: May 03, 2015
Location: Sweden

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

It works perfect, thanks

//Jens


Skickat från min iPhone med Tapatalk Pro

Posted on
Sun Jun 16, 2019 6:31 am
autolog offline
Posts: 3235
Joined: Sep 10, 2013
Location: West Sussex, UK [GMT+1 aka UTC+1]

Re: Problem can’t put in more lights in Alexa hue bridge get

Thanks for letting me know. It's good to know it is now working for you. :)

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest