Reoccurring error every second INDIGOplotD older timestamp

Posted on
Mon Mar 28, 2016 5:22 am
superholz offline
Posts: 28
Joined: Jun 10, 2015

Reoccurring error every second INDIGOplotD older timestamp

Hi I get the following error reoccurring about every 1-2 seconds in the log. It seem not to influence the overall function, it is just annoying because the whole system is constantly busy to deal with the errors (displaying and saving). Therefore the indigo event log files are big (about 9 MB every day). Any ideas on this?

sql command for T Balkon-sensorValue starting at 0 added
INDIGOplotD sql commands launched 2016-03-28 13:07:13.746583 waiting for SQL tasks to end to read data into INDIGOplotD pid=76323
INDIGOplotD SQL Data arrived 2016-03-28 13:07:14.899016 T Balkon-sensorValue-average sql files created
INDIGOplotD sequential data has older timestamp, rejected , force re-read of this device/property: T Balkon-sensorValue 20151025024731 20151025021048 ['10662', '20151025021048', '11.9'] 0 10662

Posted on
Tue Jun 14, 2016 6:40 am
johnpolasek offline
Posts: 822
Joined: Aug 05, 2011
Location: Aggieland, Texas

Re: Reoccurring error every second INDIGOplotD older timest

I started getting the same thing after I tried to change a variable from "average" to "min"; I was keeping track of the number of pibeacons found to see if I could use this as an arm/disarm trigger and the occasional" half beacon" values bothered me. However, after I made the change, not only did I start getting that error message once a minute in the log, but the plot went completely blank... and it stayed blank even after I deleted and recreated the plot, so I have deleted the variable in the plugin as well as the plot device to display it.

Posted on
Tue Jun 14, 2016 8:07 am
kw123 offline
User avatar
Posts: 6001
Joined: May 12, 2013
Location: Dallas, TX

Re: Reoccurring error every second INDIGOplotD older timest

which version are you running? I can't find
"sequential data has older timestamp"
in the program :?: :?: :?:

Karl

Posted on
Tue Jun 14, 2016 9:43 am
johnpolasek offline
Posts: 822
Joined: Aug 05, 2011
Location: Aggieland, Texas

Re: Reoccurring error every second INDIGOplotD older timest

I'm not home at the moment, so I can't get on the server and look at the actual plugin, but the pdf manual which I have on the PC here at work says
V3.3.4
Aug.
2,
2014;
Karl
Wachs

I downloaded it about the middle of March, and up until about 2 weeks ago, was pulling the data directly; I enabled the SQL logger plugin the first week in June and PlotD apparently switched automatically to use it. it's still getting and using all the RFXComm Temperature and GhoseXML Sitesage power device values without problem in other plots. I was getting good average data from the PiCount Variable as well till I started tweaking the variables in the IndigoPlotD Config last weekend.

Update: The version I downloaded in March was 3.3.4... Updated to 3.14.7 and the problem with plot is resolved.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest