APC Power Distribution Unit (PDU) Plugin Added

Posted on
Sat Jan 20, 2018 9:10 pm
Swancoat offline
Posts: 494
Joined: Nov 20, 2009
Location: Houston

Re: APC Power Distribution Unit (PDU) Plugin Added

Yeah, but the ON command still wouldn’t get to the PDU because the router or switch is off. The PDU connects via IP. The PDU has the ability to execute a ‘reboot’ which is an OFF followed by an ON after a pre-determined time with all of that time logic being handled by the PDU, so it will still happen, even if it loses communications.

http://nerdhome.jimdo.com

Posted on
Mon Nov 11, 2019 11:09 am
durosity offline
User avatar
Posts: 3837
Joined: May 10, 2012
Location: Newcastle Upon Tyne, Ye Ol' England.

Re: APC Power Distribution Unit (PDU) Plugin Added

Is this plugin still working? I’m looking at getting one of these PDUs!

Computer says no.

Posted on
Fri Nov 15, 2019 9:16 am
anyone offline
Posts: 31
Joined: Apr 03, 2011
Location: Norfolk, VA

Re: APC Power Distribution Unit (PDU) Plugin Added

It should, what likely will not work is the plugin's ability to tracking the status of the outlet if turned on/off outside of Indigo (i.e. turned On/Off via the PDU's web portal).

Posted on
Fri Nov 15, 2019 1:56 pm
durosity offline
User avatar
Posts: 3837
Joined: May 10, 2012
Location: Newcastle Upon Tyne, Ye Ol' England.

Re: APC Power Distribution Unit (PDU) Plugin Added

Thanks for replying. That in itself isn’t an issue as I’d likely always control it via indigo, but it’s worth knowing! I’ll add it to my potentials list!

Computer says no.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests