After announcement doesn't resume to correct state

Posted on
Wed Jul 20, 2016 11:51 am
rapamatic offline
Posts: 264
Joined: Aug 03, 2015
Location: Glencoe, IL

After announcement doesn't resume to correct state

After making an announcement, the plugin is not setting the speakers back to their prior state. My kitchen speaker, for example, was not playing (I believe in stopped state), but began playing music after playing an announcement. I have attached the full debug logs below. Any idea what's going on here?

The log was too long to include here in the post, so I've attached it as a text file.
Attachments
log.txt
(91.46 KiB) Downloaded 47 times

Posted on
Mon Aug 01, 2016 12:46 pm
thatdamncat offline
Posts: 11
Joined: Jul 03, 2016

Re: After announcement doesn't resume to correct state

I'm experiencing the same issue. I've added a log line to output the SavedState before playing an announcement. I'll post this when I'm home again.

In my case my players are paused but resume playing after the group announcement MP3.

Posted on
Tue Aug 16, 2016 11:44 am
nlagaros offline
Posts: 1626
Joined: Dec 20, 2010

Re: After announcement doesn't resume to correct state

Please try v0.9.9 of the plugin that I just posted. It may help with this issue. Thanks.

thatdamncat wrote:
I'm experiencing the same issue. I've added a log line to output the SavedState before playing an announcement. I'll post this when I'm home again.

In my case my players are paused but resume playing after the group announcement MP3.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests