Adapters Plugin

Posted on
Tue Apr 27, 2021 5:12 am
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5878
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Adapters Plugin

Hmmm. My version doesn't have a zero option.

Screen Shot 2021-04-27 at 6.10.00 AM copy.png
Screen Shot 2021-04-27 at 6.10.00 AM copy.png (39.67 KiB) Viewed 226 times


Off to see if my version is out of date...

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Posted on
Tue Apr 27, 2021 6:19 am
FlyingDiver offline
User avatar
Posts: 5232
Joined: Jun 07, 2014
Location: Southwest Florida, USA

Re: Adapters Plugin

Oh, my bad. I thought that field was implemented differently. Never mind.

joe (aka FlyingDiver)
my plugins: http://forums.indigodomo.com/viewforum.php?f=177

Posted on
Tue Apr 27, 2021 6:27 am
jalves offline
Posts: 629
Joined: Jun 16, 2013

Re: Adapters Plugin - Issue Removing Decimal

ckeyes888 wrote:
Tried the settings you mentioned but am still getting the decimal.
Missed something? Still returns 43.1

Thanks,

Carl

Are you sure you're using the correct variable in your control page? When you use this plug-in you make a new variable.

Running Indigo 7.4.1 on a 27" iMac (mid-2017), 40G memory, 1T Fusion Drive, OS X 10.15.7
Jeff

Posted on
Tue Apr 27, 2021 8:17 am
ckeyes888 offline
Posts: 2263
Joined: Nov 26, 2009
Location: Kalispell, MT

Re: Adapters Plugin

Yes, I’m using the correct variable. I see a prior post stating there isn’t a 0 option for the decimal.
I assume that’s the issue?

Thanks,

Carl

Posted on
Tue Apr 27, 2021 10:02 am
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5878
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Adapters Plugin

Selecting the '1' option should yield zero decimal places.

When you create the new Adapters device, you should display the Device State - [Adapters Device you just created] - Sensor Value.

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Posted on
Tue Apr 27, 2021 2:17 pm
ckeyes888 offline
Posts: 2263
Joined: Nov 26, 2009
Location: Kalispell, MT

Re: Adapters Plugin

Those exact settings show 1 decimal place. e.g. 42.3

Carl

Posted on
Tue Apr 27, 2021 3:51 pm
DaveL17 offline
User avatar
Posts: 5878
Joined: Aug 20, 2013
Location: Chicago, IL, USA

Re: Adapters Plugin

I have to wonder if there's a bug in the version you have. Did you download it from the Plugin Store or from GitHub? There's always a chance that there was a bug that I fixed on my own, but I don't recall that. I haven't done anything like that in a long time.

I came here to drink milk and kick ass....and I've just finished my milk.

[My Plugins] - [My Forums]

Posted on
Tue Apr 27, 2021 9:07 pm
ckeyes888 offline
Posts: 2263
Joined: Nov 26, 2009
Location: Kalispell, MT

Re: Adapters Plugin

I downloaded from the plugin store. Indigo shows it as ver. 1.0.2
Odd that the download version in the plugin store says1.0.1.

Carl

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests