New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

Posted on
Mon Jan 13, 2014 7:07 pm
thepainter offline
Posts: 65
Joined: Sep 19, 2007

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

Just came across this, I'm very interested but the link seems to be broken. Any ideas?

Posted on
Tue Jan 14, 2014 10:18 am
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 15995
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

It's in the File Library - I changed the link in the top post to reflect that location as well.

I have no idea if it continues to work however since it's from a 3rd party and was developed against Indigo 4...

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Wed Jan 15, 2014 6:22 pm
thepainter offline
Posts: 65
Joined: Sep 19, 2007

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

jay (support) wrote:
It's in the File Library - I changed the link in the top post to reflect that location as well.

I have no idea if it continues to work however since it's from a 3rd party and was developed against Indigo 4...



Works with 5.1.6. I've got it setup to work with http://indigo_server_ip:8176/CiscoServices/mainmenu but it asks for username and password. How do I configure it to automatically sign in. It works when I disable require authentication.

Thanks

Posted on
Wed Jan 15, 2014 8:07 pm
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 15995
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

No clue - we didn't write it and we have no experience using it.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Posted on
Wed Jan 15, 2014 8:17 pm
RogueProeliator offline
User avatar
Posts: 2301
Joined: Nov 13, 2012
Location: Baton Rouge, LA

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

Is it your Indigo installation asking for the username/password? If so, and you can control the full URL, you can try sending it along with the URL in the format:

http://username:password@indigo_server_ ... s/mainmenu

Adam

Posted on
Thu Jan 16, 2014 6:42 am
thepainter offline
Posts: 65
Joined: Sep 19, 2007

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

Tried that and now get 'Host not found'. With Authentication turned off I'm able to get to Ciscoservices but some devices work and some don't. The ones that don't have a parsing error (4) -(I think,don't have it up now). Any other ideas?

Thanks,

Paul (5.1.6)


RogueProeliator wrote:
Is it your Indigo installation asking for the username/password? If so, and you can control the full URL, you can try sending it along with the URL in the format:

http://username:password@indigo_server_ ... s/mainmenu

Adam

Posted on
Thu Jan 16, 2014 8:11 am
RogueProeliator offline
User avatar
Posts: 2301
Joined: Nov 13, 2012
Location: Baton Rouge, LA

Re: New Plugin: Control Indigo from Cisco Phones

Sorry, I don't use that plugin - that was just a shot-in-the-dark as some clients implement that URL syntax; I guess that the Cisco firmware doesn't. Hopefully another user of the plugin will see this and chime in...

Adam

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest