Reflector Server having issues?

Posted on
Fri May 18, 2018 7:54 pm
decahill offline
Posts: 5
Joined: Nov 16, 2009
Location: Arizona

Reflector Server having issues?

I just started to get errors from the Reflector service this afternoon on my Mac and from a Web Browser:

From Indigo:
Error reflector connection test failed: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>400 Bad Request</title>
</head><body>
<h1>Bad Request</h1>
<p>Your browser sent a request that this server could not understand.<br />
</p>
<p>Additionally, a 400 Bad Request
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
</body></html>

Error reflector reconnection scheduled in 2 minutes


From the Browser: "400 Bad Request" screen
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Are there issues with the Reflector Servers?
Thanks!

Posted on
Fri May 18, 2018 8:21 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 18377
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Reflector Server having issues?

We recently did some server upgrades which is probably causing this (sorry!). I ran into a similar problem with some pages and it turned out it was because the hostname had an underscore in it. That technically isn't allowed and the more recent version of our backend server started enforcing that with a 400 error..

So I'm going to hypothesize that your reflector has an underscore in it. Our Create reflector UI hasn't allowed that in a long time, but if you have an older reflector it might have the underscore. If that is the case then send us an email with the reflector name and we'll get it changed for you.

Image

Posted on
Fri May 18, 2018 8:23 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 18377
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Reflector Server having issues?

Actually with a little sleuthing I think I found your reflector. I changed the underscore to a dash, so restart your Indigo Server and see if that clears up the problem.

Image

Posted on
Fri May 18, 2018 9:08 pm
decahill offline
Posts: 5
Joined: Nov 16, 2009
Location: Arizona

Re: Reflector Server having issues?

Thanks Matt,

You are 100% correct. I've had my reflector for decades (it seems!)

Restarted with the new reflector and all is fine again.

:D

Posted on
Fri Jun 01, 2018 5:02 am
mvignola29 offline
Posts: 27
Joined: Sep 26, 2015

Re: Reflector Server having issues?

I get this error message in the event log repeatedly

un 1, 2018 at 4:39:24 AM
Error reflector connection test failed: unable to connect to server
Error reflector reconnection scheduled in 5 seconds
Reflector restarting reflector connection

This occurs many times each day even though I am able to connect to my system remotely,
Is there a setting that I need to adjust for this test connection


Michael

Posted on
Fri Jun 01, 2018 9:30 am
jay (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 14156
Joined: Mar 19, 2008
Location: Austin, Texas

Re: Reflector Server having issues?

It means that for some reason Indigo isn't able to talk to the reflector server. This is likely because of some network issue between your Indigo Server Mac and our hosted server: so you local network or router, your ISPs connection to the internet, intermittent DNS issues, etc.

A couple of years ago, I started seeing these sorts of things as well. At first, just once or twice a day, then 4-5 times, then finally once or twice an hour. I also began to notice that all my internet connections seemed to be kinda flakey/slow. Turns out the router port that my house was connected to in Time-Warner's local network box was failing (they moved me to a different port an everything cleared up immediately). So the reflector connection was a bit of a canary in a coal mine that there were issues developing.

Jay (Indigo Support)
Twitter | Facebook | LinkedIn

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest