Custom devices graphics not showing up

Posted on
Sun Aug 27, 2017 11:14 am
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1329
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Custom devices graphics not showing up

I've tried everything I can think of:
Restarting the Indigo client locally and remotely.
Restarting the Indigo server.
Double checking the graphic folder location.
Double checking the graphic name.

I can't get a pair of new device state graphics to appear in the list of device graphics for adding to a control page.

The only thing I haven't done is restart the whole box.

Any hints? I don't think I've added any new graphics since I7, but I added a bunch in I6.

Refugee from SmartThings and so happy to be on Indigo now.
Sierra on an i5 running Harmony Hub, Hue, Security Camera, DomoPad, EPS Device Extensions EPS Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFiAP, Wunderground.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:00 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 18003
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Custom devices graphics not showing up

What are the image file names and what folder(s) did you put them in?

Image

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:18 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1329
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

Path:
Code: Select all
/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7/IndigoWebServer/images/controls/devices

Goff-Ron-SquareBotton+on.png
Goff-Ron-SquareBotton+off.png

Refugee from SmartThings and so happy to be on Indigo now.
Sierra on an i5 running Harmony Hub, Hue, Security Camera, DomoPad, EPS Device Extensions EPS Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFiAP, Wunderground.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:23 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1329
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

It must be a file property or name problem, because I duplicated an existing file in that folder and it appeared immediately.

Refugee from SmartThings and so happy to be on Indigo now.
Sierra on an i5 running Harmony Hub, Hue, Security Camera, DomoPad, EPS Device Extensions EPS Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFiAP, Wunderground.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:35 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1329
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

OK, I found it.

that +off had Indigo confused.

But wait--device states aren't being reflected in the graphics. :/

BUT WAIT!! They show up in Indigo Touch. They aren't showing up in DomoPad! So not a graphics problem.

Refugee from SmartThings and so happy to be on Indigo now.
Sierra on an i5 running Harmony Hub, Hue, Security Camera, DomoPad, EPS Device Extensions EPS Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFiAP, Wunderground.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 1:07 pm
RogueProeliator offline
User avatar
Posts: 1780
Joined: Nov 13, 2012
Location: Baton Rouge, LA

Re: Custom devices graphics not showing up

Make sure you have a default / placeholder version:
Goff-Ron-SquareBotton+.png

Adam

Posted on
Sun Aug 27, 2017 2:15 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1329
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

Yup, that's what the problem was.

Thanks all.

Refugee from SmartThings and so happy to be on Indigo now.
Sierra on an i5 running Harmony Hub, Hue, Security Camera, DomoPad, EPS Device Extensions EPS Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFiAP, Wunderground.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests