Custom devices graphics not showing up

Posted on
Sun Aug 27, 2017 11:14 am
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1517
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Custom devices graphics not showing up

I've tried everything I can think of:
Restarting the Indigo client locally and remotely.
Restarting the Indigo server.
Double checking the graphic folder location.
Double checking the graphic name.

I can't get a pair of new device state graphics to appear in the list of device graphics for adding to a control page.

The only thing I haven't done is restart the whole box.

Any hints? I don't think I've added any new graphics since I7, but I added a bunch in I6.

SmartThings refugee & happy to be on Indigo now.
Mac OS 10.12.6 on a i5 MBP running Harmony Hub, Hue, DomoPad, Dynamic URL, EPS Device Extensions, HomeBridge Buddy, Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFAP, Wunderground, Airfoil Pro.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:00 pm
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 18175
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Custom devices graphics not showing up

What are the image file names and what folder(s) did you put them in?

Image

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:18 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1517
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

Path:
Code: Select all
/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 7/IndigoWebServer/images/controls/devices

Goff-Ron-SquareBotton+on.png
Goff-Ron-SquareBotton+off.png

SmartThings refugee & happy to be on Indigo now.
Mac OS 10.12.6 on a i5 MBP running Harmony Hub, Hue, DomoPad, Dynamic URL, EPS Device Extensions, HomeBridge Buddy, Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFAP, Wunderground, Airfoil Pro.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:23 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1517
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

It must be a file property or name problem, because I duplicated an existing file in that folder and it appeared immediately.

SmartThings refugee & happy to be on Indigo now.
Mac OS 10.12.6 on a i5 MBP running Harmony Hub, Hue, DomoPad, Dynamic URL, EPS Device Extensions, HomeBridge Buddy, Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFAP, Wunderground, Airfoil Pro.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 12:35 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1517
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

OK, I found it.

that +off had Indigo confused.

But wait--device states aren't being reflected in the graphics. :/

BUT WAIT!! They show up in Indigo Touch. They aren't showing up in DomoPad! So not a graphics problem.

SmartThings refugee & happy to be on Indigo now.
Mac OS 10.12.6 on a i5 MBP running Harmony Hub, Hue, DomoPad, Dynamic URL, EPS Device Extensions, HomeBridge Buddy, Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFAP, Wunderground, Airfoil Pro.

Posted on
Sun Aug 27, 2017 1:07 pm
RogueProeliator offline
User avatar
Posts: 1852
Joined: Nov 13, 2012
Location: Baton Rouge, LA

Re: Custom devices graphics not showing up

Make sure you have a default / placeholder version:
Goff-Ron-SquareBotton+.png

Adam

Posted on
Sun Aug 27, 2017 2:15 pm
Different Computers offline
User avatar
Posts: 1517
Joined: Jan 02, 2016
Location: East Coast

Re: Custom devices graphics not showing up

Yup, that's what the problem was.

Thanks all.

SmartThings refugee & happy to be on Indigo now.
Mac OS 10.12.6 on a i5 MBP running Harmony Hub, Hue, DomoPad, Dynamic URL, EPS Device Extensions, HomeBridge Buddy, Smart Dimmer, MatplotLib, Plex, Scale Adapters, uniFAP, Wunderground, Airfoil Pro.

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron