Not getting location information

Posted on
Sat Mar 17, 2018 10:21 am
roussell offline
User avatar
Posts: 915
Joined: Aug 18, 2008
Location: Alabama

Not getting location information

First off, thanks for the great plugin!!

I bought a couple of the Automatic Pro devices a few weeks ago for my and my wife's car, and loaded up your plugin. I requested, and was approved for "scope:current_location" and have checked the appropriate box in the plugin config. I have also entered the API key information for google's location API (I think I have anyway, there was a different API key for geolocation, and for distance matrix - I've tried both). I've also entered my home address in the config page, but I get nothing for the ETA, currentMilesFromHome, location, or previousMilesFromHome.

I don't see any errors in the Event log, but in the Custom States window, I do see the following error:
Code: Select all
tag = {"detail": "Page not found", "error": "err_page_not_found"}


Any advice on how to get the location info working?

Thanks!

Terry

Posted on
Sat Mar 17, 2018 5:05 pm
mlooss offline
Posts: 181
Joined: Sep 05, 2013

Re: Not getting location information

So I too finally received my developer access approval and I thought I had everything configured and working. The car shows 0 miles from home in Indigo but now I am getting these errors:
Automatic OBD-II FYI - Exception caught getting vehicle info: state value type must be bool, int, real, or string
Automatic OBD-II 2005 Ford Explorer Sport Trac XLS:ignition:on @ 2018-03-17 18:58:09
Automatic OBD-II Location unknown, distance matrix calculation failed: 'ascii' codec can't encode character u'\xf1' in position 19: ordinal not in range(128)
Automatic OBD-II Location unknown, geocode failed: list index out of range
Automatic OBD-II Location unknown, distance matrix calculation failed: 'ascii' codec can't encode character u'\xf1' in position 19: ordinal not in range(128)
Automatic OBD-II Location unknown, geocode failed: list index out of range
Automatic OBD-II 2005 Ford Explorer Sport Trac XLS En Route; At unknown location, unknown ETA
Automatic OBD-II FYI - Exception caught getting vehicle info: state value type must be bool, int, real, or string
Automatic OBD-II Location unknown, distance matrix calculation failed: 'ascii' codec can't encode character u'\xf1' in position 19: ordinal not in range(128)
Automatic OBD-II Location unknown, geocode failed: list index out of range
Automatic OBD-II 2005 Ford Explorer Sport Trac XLS En Route; At unknown location, unknown ETA
Trigger Update server memory variable
Automatic OBD-II Location unknown, distance matrix calculation failed: 'ascii' codec can't encode character u'\xf1' in position 19: ordinal not in range(128)
Automatic OBD-II Location unknown, geocode failed: list index out of range
Automatic OBD-II 2005 Ford Explorer Sport Trac XLS En Route; At unknown location, unknown ETA

Thanks in advance for any suggestion to solve this.

Posted on
Sun Apr 01, 2018 6:15 am
maslett offline
Posts: 89
Joined: Aug 09, 2014

Re: Not getting location information

Me too. Mark

Posted on
Wed Apr 11, 2018 8:04 am
dgarozzo offline
Posts: 116
Joined: Jan 08, 2009

Re: Not getting location information

I don't know how I missed these posts. Are you guys up and running now? Any problems?

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest