Upgrading to NodeJS version 6

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:06 pm
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

Ugh…

None of my devices are showing back up in the home app. I think I'm going to shoot Siri :wink:

Anything else that I may be missing?

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:19 pm
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

You would need to look at the homebridge logfile to see if there are errors there.

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:20 pm
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

And if this is way too complicated, then I recommend waiting for the next version of Homebridge Buddy, as I worked with Colorado4Wheeler to get the install of homebridge embedded into the plugin so that it is much simpler to setup and use.

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:22 pm
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6




Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:25 pm
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

Where is the log file?

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:26 pm
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

All output will be logged to ~/Library/Logs/homebridge.log

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:34 pm
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

This is a bust… Log file has a bunch of crap in it. Do I need to uninstall everything before installing the future release of the Homebridge Buddy plugin.

Thanks guys for trying to help me out
Edmond

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:37 pm
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

You can send me the log as a PM and I can take a look at it.

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:42 pm
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

Just sent it…

Posted on
Mon Dec 12, 2016 11:49 pm
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

It looks like you have two action groups with the same name "Fox News" - that's the issue. Rename one of them.

Code: Select all
[12/12/2016, 9:33:53 PM] [My Indigo Server] Initializing platform accessory 'Fox News'...
[12/12/2016, 9:33:53 PM] [My Indigo Server] Initializing platform accessory 'Fox News'...
/opt/local/lib/node_modules/homebridge/node_modules/hap-nodejs/lib/Accessory.js:222
throw new Error("Cannot add a bridged Accessory with the same UUID as another bridged Accessory: " + existing.UUID);


-Mike

Posted on
Tue Dec 13, 2016 12:01 am
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

I renamed both and still no luck.

Posted on
Tue Dec 13, 2016 12:01 am
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

You can send me the log again.

Posted on
Tue Dec 13, 2016 12:03 am
dnomode offline
Posts: 279
Joined: Apr 12, 2008
Location: Huntington Beach

Re: Upgrading to NodeJS version 6

It looks the same. It hasn't changed. I rebooted the computer 2 times and no change to the log file.

Posted on
Tue Dec 13, 2016 12:09 am
MarcoGT offline
Posts: 504
Joined: Sep 11, 2014
Location: Germany

Re: Upgrading to NodeJS version 6

dnomode wrote:
It looks the same. It hasn't changed. I rebooted the computer 2 times and no change to the log file.


Again, rebooting the Mac does not help at all.

Posted on
Tue Dec 13, 2016 12:11 am
webdeck offline
Posts: 359
Joined: May 07, 2005

Re: Upgrading to NodeJS version 6

Don't forget that you have to wait 60 seconds after restarting homebridge, as it waits that long before starting to make sure Indigo is ready when you use the installation instructions I provided. Look at the timestamp of the log file to see if it is being updated. If the log file isn't being updated after waiting a minute after loading, then something is wrong with the whole setup.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests