Honeywell v0.3.0 error

Posted on
Thu Mar 24, 2016 4:44 pm
earache offline
Posts: 14
Joined: Mar 29, 2013

Honeywell v0.3.0 error

Recently downloaded this plugin and at first everything seemed to be working just fine. Unfortunately now I'm getting the following errors. I've disabled/re-enabled, uninstalled/re-installed to no avail. Any thoughts on how to fix? Thanks.


Mar 24, 2016, 3:37:25 PM
Indigo Cocoa client connected
Enabling plugin "Honeywell 0.3.0"
Starting plugin "Honeywell 0.3.0" (pid 22575)
Started plugin "Honeywell 0.3.0"
Honeywell Your plugin version, v0.3.0, is current.
Honeywell Debug Getting Plugin Configuration Settings
Honeywell Saved Plugin Configuration
Honeywell Debug [Thu Mar 24 15:37:40 2016] Thermostat: Thermostat-1st floor, Enabled: True
Honeywell Error Error in plugin execution runConcurrentThread:

Traceback (most recent call last):
File "plugin.py", line 49, in runConcurrentThread
File "/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 6/Plugins/Honeywell.indigoPlugin/Contents/Server Plugin/Honeywell.py", line 77, in runConcurrentThread
File "/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 6/Plugins/Honeywell.indigoPlugin/Contents/Server Plugin/Honeywell.py", line 125, in initDevice
File "/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 6/Plugins/Honeywell.indigoPlugin/Contents/Server Plugin/Honeywell.py", line 696, in updateStateOnServer
<type 'exceptions.KeyError'>: key humidityInput1 not found in dict

Honeywell Error plugin runConcurrentThread function returned or failed (will attempt again in 10 seconds)
Honeywell Debug Method: runConcurrentThread
Honeywell Debug Running Concurrent Thread
Honeywell Error Error in plugin execution runConcurrentThread:

Traceback (most recent call last):
File "plugin.py", line 49, in runConcurrentThread
File "/Library/Application Support/Perceptive Automation/Indigo 6/Plugins/Honeywell.indigoPlugin/Contents/Server Plugin/Honeywell.py", line 89, in runConcurrentThread
<type 'exceptions.UnboundLocalError'>: local variable 'timer_refresh' referenced before assignment

Honeywell Error plugin runConcurrentThread function returned or failed (will attempt again in 10 seconds)

Posted on
Thu Mar 24, 2016 5:07 pm
nlagaros offline
Posts: 1544
Joined: Dec 20, 2010

Re: Honeywell v0.3.0 error

What model thermostat do you have?

Posted on
Thu Mar 24, 2016 5:14 pm
earache offline
Posts: 14
Joined: Mar 29, 2013

Re: Honeywell v0.3.0 error

If I'm reading this correctly it's TH8110R1008. Haven't thought to check if it's supported or not. Worked with your old plug-in, so I assumed the new one would work.

Posted on
Thu Mar 24, 2016 5:28 pm
nlagaros offline
Posts: 1544
Joined: Dec 20, 2010

Re: Honeywell v0.3.0 error

It is not supported currently, but think I can add it. Sounds like your thermostat does not support humidity readings? If you wouldn't mind disabling the device from Indigo and then:

Sselect "Log TCC Device IDs" from the Plugins/Honeywell menu
It will write the inventory of your devices to the Indigo log.
Send me a copy of that - or simply tell me the model that is listed next to the thermostat.

Thanks!

earache wrote:
If I'm reading this correctly it's TH8110R1008. Haven't thought to check if it's supported or not. Worked with your old plug-in, so I assumed the new one would work.

Posted on
Thu Mar 24, 2016 5:38 pm
earache offline
Posts: 14
Joined: Mar 29, 2013

Re: Honeywell v0.3.0 error

Thanks!

I've got two thermostats:

DUO_REDLINK_1H1C
DUO_REDLINK_3H2C_NO_HUM

Now that I look a little closer it appears that the second one listed is working (registering temp/allowing control), the first one isn't.

Posted on
Sat Mar 26, 2016 12:36 pm
Ian offline
Posts: 52
Joined: Oct 13, 2008
Location: Ottawa, ON ,Canada

Re: Honeywell v0.3.0 error

Is the download link for v0.3.0. working?

Posted on
Sun Mar 27, 2016 12:30 pm
montsharp offline
Posts: 4
Joined: Feb 09, 2010

Re: Honeywell Thermostats

I have the Honeywell Redlink Gateway with 4 Zone thermostats (TH6110D1005)

Honeywell │ Richland │ 31291 │ Home Theatre │ UNKNOWN │
Honeywell │ Richland │ 31289 │ Living/Dinning Rooms │ UNKNOWN │
Honeywell │ Richland │ 31290 │ Master Bedroom │ UNKNOWN │
Honeywell │ Richland │ 31292 │ Sm. Bedrooms │ UNKNOWN │

It recognizes them via the API i think, but I get these errors.

Mar 27, 2016, 11:28:14 AM
Honeywell Error [Sun Mar 27 11:28:14 2016] No value found for device: Thermostat-Dining Room, field: equipmentOutputStatus
Honeywell Error [Sun Mar 27 11:28:14 2016] No value found for device: Thermostat-Dining Room, field: fanMode
Honeywell Error [Sun Mar 27 11:28:14 2016] No value found for device: Thermostat-Theatre, field: equipmentOutputStatus
Honeywell Error [Sun Mar 27 11:28:14 2016] No value found for device: Thermostat-Theatre, field: fanMode

Is there a way to make this work?

Posted on
Mon Mar 28, 2016 6:52 am
nlagaros offline
Posts: 1544
Joined: Dec 20, 2010

Re: Honeywell v0.3.0 error

It should be working. Let me know if you are unable to pull it down.

Ian wrote:
Is the download link for v0.3.0. working?

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest