Z-Wave Not responding?

Posted on
Sun Oct 08, 2017 3:25 am
Frakke offline
Posts: 60
Joined: May 05, 2016

Z-Wave Not responding?

Hi,

It seems that my z-wave isn’t responding anymore? Tried a reboot and reload already..
Anyone who can help me?

Image

Regards!

Posted on
Sun Oct 08, 2017 10:25 am
matt (support) offline
Site Admin
User avatar
Posts: 17825
Joined: Jan 27, 2003
Location: Texas

Re: Z-Wave Not responding?

What version of macOS are you running?

Try the following:

1) Stop the Indigo Server.
2) Unplug the Z-Stick from the Mac.
3) Restart the Indigo Server.
4 )Try to control a few different Z-Wave modules.
5) Presuming it fails, open the Event Log window in Indigo and copy/paste it entire contents into a reply.

Lastly, try different USB ports on your Mac and in any USB hubs you have. Do any of them work?

Image

Posted on
Fri Oct 20, 2017 10:25 am
Frakke offline
Posts: 60
Joined: May 05, 2016

Re: Z-Wave Not responding?

matt (support) wrote:
What version of macOS are you running?

Try the following:

1) Stop the Indigo Server.
2) Unplug the Z-Stick from the Mac.
3) Restart the Indigo Server.
4 )Try to control a few different Z-Wave modules.
5) Presuming it fails, open the Event Log window in Indigo and copy/paste it entire contents into a reply.

Lastly, try different USB ports on your Mac and in any USB hubs you have. Do any of them work?


It was fixed when unplugging the Z-stick!

regards

Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest