Honeywell Thermostat


Return to Board index  
24 topics Page 1 of 1
Announcements Replies Views Last post
ANNOUNCEMENT Honeywell Total Connect Comfort API
1, 2, 3, 4
Attachment(s) by nlagaros » Mon Jan 18, 2016 5:27 am
56
8351
Last post by wideglidejrp View the latest post
Sun Nov 19, 2017 2:04 pm
ANNOUNCEMENT Honeywell Thermostat
1, 2
by nlagaros » Tue Aug 19, 2014 6:03 pm
15
4702
Last post by farberm View the latest post
Tue Dec 05, 2017 2:44 pm
Topics Replies Views Last post
Plugin site location
by ken_jacobs » Tue Apr 10, 2018 7:27 am
1
125
Last post by jay (support) View the latest post
Tue Apr 10, 2018 9:13 am
Lyric
by jay (support) » Wed Aug 20, 2014 10:24 am
6
1970
Last post by mattyf View the latest post
Sat Jul 15, 2017 8:30 pm
Evohome - turning heat off
by jrcitizen » Mon Jul 10, 2017 8:10 am
2
320
Last post by jrcitizen View the latest post
Mon Jul 10, 2017 9:28 am
Errors when running
by CelticWebs » Mon Nov 14, 2016 6:13 am
7
978
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Jul 05, 2017 10:19 am
V0.4.4 "No value found" error
by davidw » Tue Jun 21, 2016 10:44 pm
9
1468
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Jul 05, 2017 10:18 am
Plugin Restart needed to make it work!
by petematheson » Sun Oct 16, 2016 8:53 am
5
861
Last post by petematheson View the latest post
Fri Apr 28, 2017 2:19 pm
Download page not working
by mjannusch » Thu Dec 08, 2016 6:11 pm
2
527
Last post by mjannusch View the latest post
Thu Dec 22, 2016 9:48 am
Plugin stops working after outage
by jay (support) » Sun Oct 23, 2016 6:54 pm
8
1122
Last post by nlagaros View the latest post
Thu Nov 24, 2016 7:56 am
Evo Home Compatibility?
by CelticWebs » Mon Nov 14, 2016 5:24 am
5
684
Last post by nlagaros View the latest post
Mon Nov 14, 2016 6:20 pm
How is "Heat On" establshed?
by jh71283 » Thu Nov 03, 2016 2:23 pm
5
716
Last post by jh71283 View the latest post
Sun Nov 06, 2016 9:47 am
Honeywell Thermostat 0.4.6 errors
by MartinG » Fri Oct 28, 2016 4:08 am
1
599
Last post by nlagaros View the latest post
Sat Nov 05, 2016 1:47 pm
Changing setpoints switches the thermostat back to schedule
by jay (support) » Thu Aug 25, 2016 12:14 pm
0
365
Last post by jay (support) View the latest post
Thu Aug 25, 2016 12:14 pm
No auto mode?!?!?! (actually, yes, read to the end)
by jay (support) » Mon Aug 22, 2016 5:05 pm
4
826
Last post by jay (support) View the latest post
Thu Aug 25, 2016 12:11 pm
Exception in v0.4.4
Attachment(s) by gazally » Sat Apr 30, 2016 11:06 am
6
1221
Last post by nlagaros View the latest post
Sun Aug 07, 2016 6:15 am
Auto / Auto with Eco / Auto with Reset?
by howartp » Wed Jul 27, 2016 1:01 pm
1
430
Last post by nlagaros View the latest post
Thu Jul 28, 2016 6:08 am
Honeywell Errors in 0.4.4
by petematheson » Sat May 07, 2016 3:40 pm
8
1366
Last post by howartp View the latest post
Thu Jun 23, 2016 4:45 pm
Evohome - Device ID?
by jh71283 » Tue May 03, 2016 10:13 am
1
545
Last post by howartp View the latest post
Tue May 03, 2016 1:52 pm
Honeywell v0.3.0 error
by earache » Thu Mar 24, 2016 4:44 pm
7
968
Last post by nlagaros View the latest post
Mon Mar 28, 2016 6:52 am
Honeywell Thermostat Plugin V0.2.2 Error
by mpleeds » Sat Dec 27, 2014 1:22 pm
2
1128
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Mar 16, 2016 3:21 am
Honeywell API
1, 2, 3
Attachment(s) by aldonc » Sun Apr 05, 2015 3:23 pm
44
7082
Last post by howartp View the latest post
Thu Dec 31, 2015 6:37 pm
Honeywell v0.1.0 Beta
by cjp767 » Fri Nov 07, 2014 4:55 pm
13
2650
Last post by jalves View the latest post
Mon Sep 14, 2015 2:20 pm
Plugin Exception
1, 2
by matt (support) » Wed Aug 20, 2014 10:18 am
22
4215
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Sep 17, 2014 11:08 am
24 topics Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum