Honeywell Thermostat


Return to Board index  
23 topics Page 1 of 1
Announcements Replies Views Last post
ANNOUNCEMENT Honeywell Total Connect Comfort API
1, 2, 3, 4
Attachment(s) by nlagaros » Mon Jan 18, 2016 5:27 am
55
5377
Last post by petematheson View the latest post
Wed Sep 06, 2017 6:40 am
ANNOUNCEMENT Honeywell Thermostat
by nlagaros » Tue Aug 19, 2014 6:03 pm
14
3586
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Jul 05, 2017 10:15 am
Topics Replies Views Last post
Lyric
by jay (support) » Wed Aug 20, 2014 10:24 am
6
1612
Last post by mattyf View the latest post
Sat Jul 15, 2017 8:30 pm
Evohome - turning heat off
by jrcitizen » Mon Jul 10, 2017 8:10 am
2
161
Last post by jrcitizen View the latest post
Mon Jul 10, 2017 9:28 am
Errors when running
by CelticWebs » Mon Nov 14, 2016 6:13 am
7
667
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Jul 05, 2017 10:19 am
V0.4.4 "No value found" error
by davidw » Tue Jun 21, 2016 10:44 pm
9
1123
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Jul 05, 2017 10:18 am
Plugin Restart needed to make it work!
by petematheson » Sun Oct 16, 2016 8:53 am
5
619
Last post by petematheson View the latest post
Fri Apr 28, 2017 2:19 pm
Download page not working
by mjannusch » Thu Dec 08, 2016 6:11 pm
2
386
Last post by mjannusch View the latest post
Thu Dec 22, 2016 9:48 am
Plugin stops working after outage
by jay (support) » Sun Oct 23, 2016 6:54 pm
8
771
Last post by nlagaros View the latest post
Thu Nov 24, 2016 7:56 am
Evo Home Compatibility?
by CelticWebs » Mon Nov 14, 2016 5:24 am
5
434
Last post by nlagaros View the latest post
Mon Nov 14, 2016 6:20 pm
How is "Heat On" establshed?
by jh71283 » Thu Nov 03, 2016 2:23 pm
5
503
Last post by jh71283 View the latest post
Sun Nov 06, 2016 9:47 am
Honeywell Thermostat 0.4.6 errors
by MartinG » Fri Oct 28, 2016 4:08 am
1
490
Last post by nlagaros View the latest post
Sat Nov 05, 2016 1:47 pm
Changing setpoints switches the thermostat back to schedule
by jay (support) » Thu Aug 25, 2016 12:14 pm
0
286
Last post by jay (support) View the latest post
Thu Aug 25, 2016 12:14 pm
No auto mode?!?!?! (actually, yes, read to the end)
by jay (support) » Mon Aug 22, 2016 5:05 pm
4
611
Last post by jay (support) View the latest post
Thu Aug 25, 2016 12:11 pm
Exception in v0.4.4
Attachment(s) by gazally » Sat Apr 30, 2016 11:06 am
6
956
Last post by nlagaros View the latest post
Sun Aug 07, 2016 6:15 am
Auto / Auto with Eco / Auto with Reset?
by howartp » Wed Jul 27, 2016 1:01 pm
1
332
Last post by nlagaros View the latest post
Thu Jul 28, 2016 6:08 am
Honeywell Errors in 0.4.4
by petematheson » Sat May 07, 2016 3:40 pm
8
1013
Last post by howartp View the latest post
Thu Jun 23, 2016 4:45 pm
Evohome - Device ID?
by jh71283 » Tue May 03, 2016 10:13 am
1
438
Last post by howartp View the latest post
Tue May 03, 2016 1:52 pm
Honeywell v0.3.0 error
by earache » Thu Mar 24, 2016 4:44 pm
7
707
Last post by nlagaros View the latest post
Mon Mar 28, 2016 6:52 am
Honeywell Thermostat Plugin V0.2.2 Error
by mpleeds » Sat Dec 27, 2014 1:22 pm
2
985
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Mar 16, 2016 3:21 am
Honeywell API
1, 2, 3
Attachment(s) by aldonc » Sun Apr 05, 2015 3:23 pm
44
5272
Last post by howartp View the latest post
Thu Dec 31, 2015 6:37 pm
Honeywell v0.1.0 Beta
by cjp767 » Fri Nov 07, 2014 4:55 pm
13
2172
Last post by jalves View the latest post
Mon Sep 14, 2015 2:20 pm
Plugin Exception
1, 2
by matt (support) » Wed Aug 20, 2014 10:18 am
22
3410
Last post by nlagaros View the latest post
Wed Sep 17, 2014 11:08 am
23 topics Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum